Wat is bepaalt de prijs van het poedercoaten van velgen?

Voor het poedercoaten van velgen worden online verschillende prijzen gehanteerd. Hoe kan het dat er zulke prijsverschillen zijn in het aanbod van diensten hieromtrent? Vanzelfsprekend kunnen wij van Meulendijks Straal- & conserveringsbedrijf B.V. in Helmond niet bij al onze concurrenten in de keuken kijken. Wat we wel kunnen is vertellen hoe wij te werk gaan wanneer wij uw velgen van een beschermende coating voorzien.

Bij het poedercoaten van velgen spelen bij ons een aantal factoren een rol die de prijs per velg bepalen. We leggen u graag uit welke factoren dat zijn.

Wat bepaalt onze prijzen voor velgen poedercoaten?

De maat van de velg die wij poedercoaten speelt allereerst een belangrijk rol bij de bepaling van de prijs. Wij hanteren standaard tarieven per interval voor wat betreft een maatvoering van 13 t/m 18 inch, 19 t/m 21 inch en velgen die groter zijn dan 22 inch. Laatstgenoemde categorie betreft personenvoertuigen en geen speciaal rollend materieel zoals tractoren e.d. De prijzen voor het poedercoaten van velgen van tractoren en ander speciaal rollend materieel, kunt u persoonlijk bij ons opvragen waarbij wij u om de nodige specifieke informatie zullen vragen.

Wilt u dat wij uw velgen poedercoaten in een speciale kleur zoals Black Chrome? Een dergelijke velgkleur verfraait uw voertuig enorm, maar de hoogwaardigheid van deze speciale poedercoat brengt wel een wat hogere prijs met zich mee.

Hoe kunt u kosten besparen?

Wanneer u uw velgen wilt laten poedercoaten, dan kunt u de totaalprijs voor het project verlagen door een aantal handelingen zelf te verrichten. Zo kunt u zelf de banden vooraf en nadien (de)monteren en uitbalanceren. In geval van diepe schades kunt u deze bovendien mogelijk zelf vooraf wegschuren.

Wilt u echter zeker weten dat de revisie van uw velgen volledig goed en vakkundig gebeurt, vertrouw dan geheel op onze expertise. Desgewenst komen wij uw velgen zelf ophalen op locatie en brengen we ze ook weer naar u terug.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.