Ontelbare mogelijkheden t.a.v. kleuren voor het poedercoaten van velgen

Er zijn diverse goede redenen waarom u uw velgen zou moeten laten poedercoaten. Duurzame bescherming is een van die redenen, en dankszij die bescherming worden de wielen van uw voertuig aanzienlijk onderhoudsarmer. Onze coatings zijn zeer beschermend tegen agressieve milieus. En wat is er nu agressiever dan het oppervlak van het wegdek? Een bijkomend voordeel is dat wij in zeer veel kleuren kunnen poedercoaten. Die kleuren geven uw voertuig een unieke ‘look’ en de kleurkwaliteit is door de samenstelling van de poedercoatinglaag langdurig gewaarborgd.

Uit welke kleuren kunt u kiezen bij het poedercoaten van uw velg?

Poedercoating is beschikbaar in alle denkbare RAL-kleuren. Er zijn in totaal meer dan 2.500 RAL-kleuren waarvan ruim 200 klassieke kleuren zoals geel, oranje, rood, violet, blauw, groen, grijs,  bruin, wit en zwart. Maar wellicht heeft u iets speciaals in gedachten, zoals een meloengeel. Of een andere specifieke en unieke tint.

Sommige kleuren waarmee wij poedercoaten hebben een wat hogere prijs. Het gaat dan om ‘special-effect-kleuren’ die uw velgen extra cachet geven. Wat dacht u van Black Chrome met blanke lak of een goudkleur met blanke lak. Of kies u voor Matt Brons? Dergelijke bijzondere tinten geven uw voertuig een unieke uitstraling.

Duurzaamheid gewaarborgd

De te gebruiken kleuren vormen bij het poedercoaten van velgen een specifieke component ter bepaling van de behandelprijs. De omvang van uw velgen en de noodzaak om grote schades te verwijderen, zijn andere belangrijke aspecten die voor u kostenbepalend zijn. Kiest u uit een van de hoogwaardigere kleuren ten aanzien van het poedercoaten van uw velg, dan kunt u de prijsbeperken door zelf schades vooraf weg te schuren en het (de)monteren en balanceren van de banden voor eigen rekening te nemen.

Maar welke kleur u ook kiest, het resultaat is op tweeledige wijze duurzaam. Duurzaam doordat een poederlaagcoating de meest bestendige coating is van alle oppervlaktecoatings. En daarnaast duurzaam vanwege het beperkt chemische karakter van de coating en het efficiënte procesgebruik.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.