Wat zijn de kosten voor het poedercoaten van velgen?

De kosten die gemoeid zijn met velgen poedercoaten bij Straalbedrijf Meulendijks, zijn allereerst afhankelijk van de velgomvang. Des te meer materiaal, des te meer werk er voor ons aan zit. Een autovelg is niet hetzelfde als de velg van een vrachtwagenwiel. Voor autovelgen van 22 inch of meer geldt dat wij in de regel standaard kosten voor het poedercoaten in rekening brengen. Let wel: ons basisbedrag geldt daarbij alleen voor het gebruik van standaard poedercoatkleuren en het bijwerken van oppervlakkige schades. Bij toepassing van speciale kleuren en omvangrijke velgbeschadigingen, wordt altijd een maatwerkofferte door ons opgesteld.

Poedercoaten velgen: hoe u zelf kosten kunt besparen!

Wanneer diepe schades moeten worden uitgeschuurd of wanneer wij zelf banden moeten (de)monteren en balanceren, dan berekenen wij daar aparte kosten voor aan u door. U kunt uw velgen laten poedercoaten en kosten besparen door zelf deze voorbereidende handelingen te verrichten. Vanzelfsprekend zijn wij wel gaarne bereid om dit werk voor u uit te voeren, u weet dan zeker dat de kwaliteit gewaarborgd is.

Bent u bedrijfseigenaar en denkt u aan het laten poedercoaten van speciale velgen zoals van een tractor of ander grootschalig materieel? De kosten die wij daarvoor in rekening brengen kunt u alleen op aanvraag via ons vernemen. Vermeldt daarbij a.u.b. de exacte dimensies van de velgen en stuur als het kan foto’s mee. Dat wij geen standaardprijzen hanteren in geval van dergelijk groot materieel, komt omdat er aanzienlijke variatie bestaat in de velgen van dergelijke voertuigen. Wij willen de periferie hieromtrent zelf vooraf eerst beoordelen.

Waarom een velgrevisie doorvoeren?

Inderdaad, een velg laten poedercoaten brengt kosten met zich mee. Maar dat is slechts het nadeel. Een verbeterde uitstraling van uw auto of bedrijfsmaterieel en betere bestendigheid tegen steenslag en corrosie veroorzakende vloeistoffen, zijn de voordelen. Uw velgen – het zijn feitelijkde ‘schoenen’ van uw voertuig – slijten vanzelfsprekend intensief door de contactimpact met de weg. Velgrevisie brengt hierbij uitkomst.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.