Waarom auto velgen poederlakken?

Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf in Helmond is gespecialiseerd in poedercoaten en past dat procedé onder andere toe ten aanzien van het reviseren van voertuigvelgen. Wij kunnen zowel oude als nieuwe velgen poederlakken en werken voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Om in de specifieke behoeften van al onze opdrachtgevers te kunnen voorzien, hebben wij een breed dienstverleningsgamma ontwikkeld. U kunt bij ons terecht voor het poederlakken van uw velgen in verschillende kwaliteiten. Tevens is het mogelijk om een gespoten eindlaag aan te laten brengen met een optimale glansgraad. Poedercoaten zorgt voor de meest duurzame hechtlaag die mogelijk is. Uw velgen zijn daardoor lange tijd optimaal beschermd.

Poederlakken: hoge kwaliteit gunstige prijs

Het procedé van poedercoaten omvat een aantal stappen. Die zijn allereerst nodig om uw velg in optimale basisconditie te brengen ten behoeve van het aanbrengen van welke coating dan ook. Chemisch ontlakken, op hoge druk reinigen en vervolgens stralen zijn nodig om het metaaloppervlak waaruit uw velg is gemaakt, volledig te reinigen en optimaal te conditioneren voor de aan te brengen poedercoatchemie. De poedercoatlaag wordt als gevolg van een elektrostatisch effect automatisch op de velg aangetrokken hetgeen, na ‘afbakken’ in onze speciale oven tot een zeer egaal resultaat leidt. Mede vanwege het feit dat overtollig verfpoeder kan worden hergebruikt, leidt dit uitgekiende proces ertoe dat wij poederlakken kunnen uitvoeren tegen een gunstige prijs.

Diverse opties mogelijk

De prijs van velgen poederlakken is afhankelijk van een aantal aspecten zoals:

  • De omvang van de velg;
  • De gekozen kleuren;
  • De mate van te verhelpen schade;
  • Eventuele extra pre- of after service zoals band(de)montage en uitbalanceren.

Bij Meulendijks kan men terecht voor het poederlakken van velgen van auto’s, groot rollend materieel, speciale werktuigen maar ook voor velgen van scooters en motoren. Maak het uzelf extra gemakkelijk door te kiezen voor onze speciale haal- en brengservice.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.