Waarom auto velgen spuiten?

In de loop der tijd raken auto velgen verweerd door oxidatie. Extreme weersomstandigheden, steenslag en impact tijdens rijactiviteiten – denk bijvoorbeeld aan het per ongeluk raken van een stoeprand – zorgen voor beschadiging van uw velgen. Dat ziet er niet alleen onfraai uit, het zorgt in de loop der tijd ook voor verzwakking van de velg. Velgen kunnen langzaam krom worden waardoor andere auto-onderdelen zoals de banden sneller zullen slijten. Het rijgedrag van de auto wordt daardoor vaak minder stabiel. Zorg tijdig voor het spuiten van uw velgen, dan kunt u ze jarenlang gebruiken zonder ze volledig te hoeven vervangen.

Waarom kiezen voor het spuiten van velgen?

Auto velgen spuiten in plaats van poedercoaten geeft de best denkbare glansgraad. Bovendien is er ultieme keuze ten aanzien van kleur. Op die wijze worden uw velgen letterlijk weer zoals ze af fabriek aan uw werden geleverd. Bij Meulendijks Velgen Poedercoaten in Helmond hebben we echter zeer veel affiniteit met het proces van poedercoaten. Wij combineren dat procedé dan ook met het spuiten van velgen om tot het best denkbare en meest duurzame resultaat te komen. Na het ontlakken en stralen van uw oude velgen voorzien wij ze namelijk eerst van een gepoedercoate primer laag, die wij bovendien opruwen alvorens de auto velgen met een gespoten eindlaag te behandelen. De poedercoatlaag vormt een excellent verflaagsysteem en zorgt voor nog betere corrosiewering zonder dat dit de uitstraling van de velg aantast.jze van velgen spuiten ook nog eens veel milieuvriendelijker.

Wij weten wat bestuurders beweegt

Onze bedrijfsvoering ten aanzien van auto velgen spuiten is volledig afgestemd op de behoeften van onze klanten. Niet raar dat wij er dan ook steeds meer mogen verwelkomen. Wij bieden de keuze uit diverse afwerkingskwaliteiten, ieder met zijn eigen prijskaartje. Bovendien beschikken wij over een haal- en brengservice. Onze dienstverlening op het gebied van velgrevisie is er dan ook niet alleen voor de particuliere, maar ook voor de zakelijke afnemer. Tevens spuiten wij de velgen van ander rollend materieel zoals vrachtwagens en landbouwvoertuigen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.