Velgen spuiten of poedercoaten

Velgenpoedercoaten.nl is gespecialiseerd in het spuiten van velgen. Er zijn verschillende redenen waarom u de velgen van uw voertuig kunt laten spuiten.

Wellicht bent u een autoliefhebber en ergert u zich aan de beschadigingen op uw velgen die onvermijdelijk in de loop der tijd ontstaan. Om de velgen weer te verfraaien kunnen wij een nieuwe laag velgenlak over de velgen spuiten. De velg ziet er vervolgens weer als nieuw uit. En wellicht is er geen sprake van beschadigingen maar prefereert u gewoon een andere kleur velg. U kunt bij ons niet alleen terecht met uw auto maar wij kunnen ook uw motorvelgen spuiten.

Velgen spuiten om andere redenen

Het is ook mogelijk dat u beschikt over rollend materieel voor zakelijke doeleinden. Dat kan variëren van transportmaterieel (vrachtwagens) tot tractoren en dergelijke. De velgen van dergelijke voertuigen doen hun werk in agressieve omstandigheden. Beschadigingen kunnen de velg verzwakken. De stalen velgen van al uw rollende materieel kunnen wij periodiek voor u spuiten zodat de velgen goed geconserveerd blijven en bestand tegen corrosie en dergelijke.

Vraagt u zich af of u uw velgen het beste kunt laten spuiten (natlakken) of poedercoaten? Onze medewerkers kunnen u daarover adviseren. Een poedercoatlaag is steviger en beschadigt minder snel. (Auto) velgen laten spuiten heeft echter als voordelen dat meer kleuren toepasbaar zijn, de glansgraad hoger is en spotrepair (gedeeltelijk spuiten) mogelijk is.

Lichtmetalen velgen spuiten: velgenpoedercoaten.nl

Bij Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf zijn we specialist in het spuiten en poedercoaten van velgen. Wij lichten u graag voor over de mogelijkheden. Kiest u na toelichting van de voor- en nadelen bewust voor het spuiten van uw lichtmetalen, stalen en / of aluminium velgen? Uw velgen zijn dan bij ons in goede handen.

En maak het uzelf nog gemakkelijker door gebruik te maken van onze haal- en brengservice!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.