Werkwijze velgen repareren

Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. heeft een service ontwikkeld die volledig gericht is op velgen reparatie tegen aantrekkelijke kosten voor u als onze klant.

Wij beschikken zelfs over een haal- en brengservice en kunnen uw velgen dus ook ophalen tijdens kantooruren. Vervolgens vangen wij aan met het repareren van uw velgen d.m.v. een voorbehandeling, waarbij we uw velgen eerst ontlakken en stralen met behulp van Edelcorund. Dit zorgt voor een uiterst hoge reinheidsgraad waardoor het goed toepasbaar is t.b.v. rvs en aluminium velgen.

Pas wanneer het velgoppervlak helemaal egaal en schoon is, zullen wij een 3 laags poedercoating inclusief blanke lak aanbrengen. Dat zorgt voor een extreem gladde finish. Ook boutkapjes kunnen eventueel worden meebehandeld.

Velgen reparatie bespaart u tijd en kosten

U kunt uw velgen inclusief band bij ons aanleveren. De kwaliteit van ons poedercoating procedé is gewaarborgd omdat wij over speciale tooling beschikken zodat de gaten en aanlegvlakken vrij van coating blijven. Dit waarborgt een goede bevestiging van de velg. Velgen repareren doen wij uiterst vakkundig en wij brengen uw velgen desgewenst ook weer terug.

Professionele periodieke velgen reparatie bespaart u kosten in de toekomst. Zeker wanneer er sprake is van velgen voor zakelijke voertuigen die moeten opereren in extreme omstandigheden, is het essentieel dat de kwaliteit van de beschermende coating gewaarborgd blijft. Daardoor wordt het materiaal niet aangetast en houdt uw voertuig bovendien een hoogwaardige uitstraling.

Meerdere kwaliteitsniveaus zijn mogelijk

Velgen reparatie door Meulendijks brengt kosten met zich mee. Deze zijn mede afhankelijk van het kwaliteitsniveau van het toegepaste procedé en de specifieke coatings. Afhankelijk van uw keuze voor standaard velgen repareren, super durable of zelfs autolakkwaliteit, zullen zowel het eindresultaat als de kosten toenemen.

Overweegt u uw velgen te laten repareren maar wilt u advies over de in uw situatie benodigde kwaliteit? Kom gerust langs bij ons aan de Ringdijk te Helmond. U kunt uw keuze dan ter plekke maken aan de hand van voorbeelden van oppervlaktebehandelingen die wij u zullen tonen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.