Velgen repareren kosten

Wilt u door Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. een defecte velg laten repareren, en bent u benieuwd naar de kosten daarvoor? De meeste van onze klanten laten complete sets van velgen door ons restaureren. Op die manier is de velgkwaliteit van het voertuig volledig gewaarborgd en hebben alle velgen direct weer dezelfde levensduurverwachting. Dat garandeert mede de voertuigstabiliteit.

Voor velgen repareren brengen wij kosten per stuk in rekening die afhankelijk zijn van een aantal factoren. Door onze uitgekiende procedés en zelf ontwikkelde tooling, mag u echter altijd rekenen op hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Velg repareren: wat is bepalend voor de kosten?

Afhankelijk van uw velg of velgenset brengen wij altijd een offerteprijs vooraf uit. Deze is afhankelijk van de volgende voorwaarden:

  • De velgmaat in inches.
  • De kwaliteit van de geselecteerde coating: standaard of Super durable.
  • De mate van noodzakelijk herstel.

Standaard is in ons procedé het bijwerken van lichte stoeprandschade inbegrepen. Het wegschuren en repareren van diepe schades brengt extra kosten met zich mee. Velgen repareren en poedercoaten in speciale kleuren zoals Blackchrome, leidt tevens tot een kleine meerprijs.

Wilt u uw velgen door ons laten repareren en zoveel mogelijk kosten besparen, zorg dan eventueel zelf voor het demonteren van de banden. Voor € 20 per velg nemen wij tijdens het repareren ook het (de)monteren en uitbalanceren voor onze rekening.

Speciale prijzen voor grootschalig rollend materieel

Laat de velgen van uw rollend materieel tijdig repareren en bespaar vervangingskosten. Niet alleen ziet een fraaie velg er aantrekkelijk uit, een goed geconserveerde velg zorgt ook voor minder slijtage van onderdelen van het voertuig zoals de banden. Ook de wegligging en daarmee de veiligheid worden verbeterd.

De velgen van tractoren kunnen sterk uiteenlopen maar zijn in de praktijk stuk voor stuk aan forse slijtage onderhevig omdat ze moeten functioneren onder extreem belastende omstandigheden. Een indicatie van de kosten om een tractorvelg te repareren verstrekken wij vanwege het diverse karakter alleen in overleg en op aanvraag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.