Overweeg om uw velgen te laten poederlakken

Poederlakken is een speciaal procedé waarbij poederdeeltjes die statisch electrisch opgeladen worden en zo naar het werkstuk toe getrokken worden. Het poederdeeltje wordt negatief opgeladen en het werkstuk is neutraal. Zo’n werkstuk kan bijvoorbeeld een velg zijn. Het poederlakken van velgen is een verstandige keus.

Door het speciale procedé worden de velgen egaal en in ieder hoekje en gaatje “automatisch” voorzien van een egale poedercoatlaag. Geen plekje wordt overgeslagen omdat het werkstuk overal de poedervormige verf als het ware “naar zich toetrekt”. Poederlakken zorgt voor een gladder en milieuvriendelijker resultaat dan het normale spuitwerk dat standaard op velgen wordt toegepast.

Poederlakken van velgen tegen een gunstige prijs

Poederlakken gaat snel maar vergt deskundigheid. Wij van Meulendijks in Helmond beschikken daarover en zijn daarom in staat om objecten te poederlakken tegen een gunstige prijs. Benieuwd naar de prijs voor het poederlakken van uw velgen? Bekijk hier onze actuele prijzen.

Door velgen te poederlakken zorg je er voor dat corrosie minder invloed heeft op de velg. Zeker in extreme omstandigheden, denk bijvoorbeeld aan de velgen van landbouwvoertuigen, heeft poederlakken van velgen zeer gunstige effecten op de gebruiksduur van het materieel. Ook voor het poederlakken van de velgen van vrachtwagens klopte menig transportbedrijf al bij ons aan.

Is het u vooral om het uiterlijk van de velgen te doen? Wij spuiten in iedere kleur. Tegen een meerprijs wordt een kleur op maat voor u samengesteld.

Optimale service van Meulendijks

Laat uw velgen door ons poederlakken en tegen een geringe extra prijs komen wij ze nog ophalen en wegbrengen ook. Dat heet onze “haal en breng service”. Meulendijks draagt d.m.v. haar expertise op het gebied van poederlakken graag bij aan de esthetische en functionele waarde van uw voertuig.