Voorzie uw velgen van een poedercoating

Bent u trots en zuinig op uw voertuig? Overweeg dan eens om een fraaie poedercoating op uw velgen te laten aanbrengen. Standaard zijn uw wielen uitgerust met normaal spuitwerk. Helaas raken velgen als gevolg van steenslag of stoeprandcontact nog wel eens beschadigd. Dat ziet er niet fraai uit. Ook dat is op te lossen bij Meulendijks in combinatie met poedercoaten!

Door een poedercoating op de velgen te laten aanbrengen wordt een veel sterkere laag aangebracht op het oppervlak. Dat geeft niet alleen een effectievere bescherming tegen beschadiging, maar gaat ook oxidatie tegen. Het proces van poedercoaten zorgt ervoor dat uw velgen overal, zelfs tot in de kleinste hoekjes, naadjes en kiertjes, van een zeer egale en hoogkwalitatieve verflaag worden voorzien.

Poedercoating van uw velgen voor een aantrekkelijke prijs

Velgen poedercoaten heeft niet alleen een puur esthetische reden en is daarom niet alleen voor typische autoliefhebbers geschikt. Beschikt u over rollend materieel in uw bedrijf, bijvoorbeeld vrachtwagens of landbouwmaterieel? Ook dan is het interessant om de kosten voor poedercoating van de velgen van dat materieel af te zetten tegen mogelijke schade en onderhoudskosten a.g.v. intensief gebruik wanneer u dat niet doet.

Bij Meulendijks in Helmond kunnen velgen gepoedercoat worden in zeer vele kleuren. Ons kleurengamma varieert van merk specifieke fabriekskleuren tot maatwerkkleuren die speciaal voor u worden samengesteld. U kunt uw velgen tegen een meerprijs m.a.w. speciaal in uw bedrijfskleuren laten spuiten.

Meulendijks: optimale service tegen beperkte kosten

Velgenpoedercoaten.nl Meulendijks in Helmond is een bedrijf dat gericht is op optimale service. Wellicht heeft u geen tijd om de velgen waarop u door ons een poedercoating wilt laten aanbrengen langs te brengen. U bent te druk bezig met ondernemen. Tegen een geringe prijs is het zelfs mogelijk dat wij de te coaten velgen komen ophalen en weer terugbrengen zodra wij ze van de gewenste poedercoating voorzien hebben.

Interesse? Neem dan contact met ons op.