Velgen repareren kosten

Velgen poedercoating betekent meer dan alleen het aanbrengen van zomaar een esthetisch fraai laagje. Het is essentieel om velgen te beschermen tegen externe invloeden en beschadiging. Dat kan een velg immers verzwakken, hetgeen tot extra snelle slijtage kan leiden aan andere voertuigonderdelen zoals de banden. Een stabiele velg vergroot bovendien de veiligheid.

Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. is expert in het reinigen, restaureren, voorbehandelen en aflakken van zeer uiteenlopende objecten van metaal of kunststof. Velgen poedercoaten voor zakelijk of particulier gebruik is een van onze specialiteiten

Hoe wij uw oude velgen van een poedercoating voorzien

De laag die wij als velgen poedercoating aanbrengen is veel robuuster dan wanneer de objecten behandeld worden o.b.v. conventionele spuittechniek. De coating is resistenter tegen zowel fysieke impact als corrosie. Dat zorgt ervoor dat uw velg langer mee gaat. Tegelijkertijd waarborgt ons coatingprocedé een uiterst gelijkmatige laklaag waardoor het oppervlak zeer glad en egaal is. Vuil heeft minder de kans zich aan de velg te hechten en de laklaag ziet er esthetisch fraai uit. Daarmee geeft u uw visitekaartjes af.

Bij Meulendijks kunt u van A tot Z terecht wanneer u kiest voor velgen poedercoaten. Wij hebben een haal- en brengservice en (de)monteren desgewenst ook de banden zelf. Na het ontlakken, stralen en indien noodzakelijk herstellen van schades aan de velg, voorzien wij deze van een 3-laags velgen poedercoating.

Zowel voor zakelijke als particuliere en speciale voertuigen

Velgen poedercoaten verfraait uw voertuig en verbetert de rijkwaliteit. Beschikt u over rollend materieel in zakelijk opzicht, variërend van bestelwagens tot vrachtauto’s, landbouwvoertuigen en zelfs bouw gerelateerde machines zoals graafmachines? In dat geval ondergaan de velgen van uw voertuigen dagelijks een extra grote belasting en worden ze blootgesteld aan extreem corrosieve omstandigheden. Door middel van een velgen poedercoating verlengt u de levensduur van al uw rollend materieel.

Voor standaard voertuigvelgen hanteren wij standaard prijzen, afhankelijk van de gewenste behandeling en kwaliteit. Voor complexere coatingprojecten zoals de velgen van tractoren, kunt u bij ons vooraf offerte opvragen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.