Velgen poedercoaten tegen een zeer aantrekkelijke prijs

Meulendijks in Helmond beschikt over decennialange ervaring met het poedercoaten en conserveren van objecten van metaal en kunststof in allerlei vormen en in variërende omvang. Al sinds 1980 houdt ons bedrijf zich hiermee bezig. Inmiddels beschikken wij over faciliteiten die uniek zijn in Europa en waarmee wij de grootst mogelijke objecten kunnen coaten. Wij zijn echter ook bedreven in het conserveren van kleinere objecten zoals voertuigvelgen. Door deze periodiek te laten coaten, bespaart u significant kosten t.a.v. uw rollend materieel.

Velgen poedercoaten bespaart kosten op de langere termijn

Het conserveren van de velgen van een voertuig zorgt voor een betere resistentie tegen externe factoren. Door schades kan corrosie optreden waardoor de velg kan verzwakken en kromtrekken. Dit zorgt o.a. voor extra slijtage aan bijvoorbeeld de band en brengt de voertuigveiligheid bovendien in het geding. Dat geldt zowel voor particuliere voertuigen zoals auto’s en scooters maar ook voor zwaar rollend materieel t.b.v. bouwkundige toepassing, transport of agrarische activiteiten. Wanneer u uw velgen niet laat poedercoaten, dan betaalt u daar indirect dus toch een prijs voor. Velg en band dienen immers veel sneller volledig vervangen te worden.

Ook velgen poedercoaten door Meulendijks brengt kosten voor u met zich mee, maar u kunt daar zelf wel invloed op uitoefenen. Demonteert u de banden zelf en komt u de velgen naar ons toebrengen dan bespaart u. Vanzelfsprekend zijn wij echter voor wat betreft velgen poedercoaten tegen een meerprijs graag bereid u onze all-in-service te bieden. Daarin inbegrepen is onze haal- en breng-service en banden(de)montage.

Een tariefindicatie

Onder het menu-item ‘prijzen’ op onze website vindt u de tarieven per handeling. Velgen poedercoaten omvat een totaalprocedé aan activiteiten en per processtap brengen wij kosten in rekening. Daarnaast is de prijs afhankelijk van het type velg dat u wilt laten poedercoaten en de door u gewenste kwaliteit. Is er sprake van bovenmatige beschadiging, dan kost ons de reparatie ook meer tijd en moeite.

Bekijk direct hoeveel velgen poedercoaten bij Meulendijks u gaat kosten, of vraag offerte bij ons op via onze website.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.