Velgen opknappen

Wanneer u over een voertuig beschikt en u een schade aan een of meer velgen heeft gereden, dan zijn er meerdere goede redenen om die te laten repareren. Een ongelukje zit helaas in een klein hoekje. U heeft te kort naast de stoeprand geparkeerd en deze met de zijkant van uw wiel geraakt. Wat nu? Bij Meulendijks Straal en Conserveringsbedrijf in Helmond, kunt u uw velg laten opknappen zodat deze weer als nieuw oogt.

Kiest u er niet voor om uw velgen te laten restaureren dan krijgt corrosie de kans om zich op het metaal te vormen. Dat ziet er niet alleen in uiterlijke zin onfraai uit, maar daardoor wordt de velg ook nog eens intrinsiek verzwakt. Laat u de velg door ons opknappen dan voorkomt u dat deze krom trekt en aan stabiliteit verliest. U merkt dat in het rijgedrag van de auto en doordat uw band sneller zal slijten.

Stoeprandschade gereden? Wij kunnen uw velg weer opknappen

Besluit u uw velgen te laten opknappen door Meulendijks dan worden ze voorzien van een hoogwaardige poedercoating. Alvorens wij deze robuuste, beschermende laag aanbrengen, zullen we de velgen echter ontlakken, stralen en de grove schades bijschuren. Dit alles waarborgt dat de velgschade niet groter wordt. Het karakter van de poedercoatinglaag is bovendien zeer duurzaam en beschermend, ook tegen nieuwe situaties waarin impact op de velg ontstaat.

Wanneer wij uw velg opknappen door er een poedercoating op aan te brengen, ontstaat bovendien een egale coating waaraan vuil zich niet eenvoudig opnieuw hecht.

Ook voor professioneel gebruik

Zowel de particuliere als de zakelijke bestuurder is gebaat bij een goede velgconservering. Dat oogt niet alleen verzorgd en fraai, het bevordert ook de functionele kwaliteit van de velg. Beschikt u in zakelijk opzicht over rollend materieel dat gebruikt wordt t.b.v. bijvoorbeeld transport- of bouwactiviteiten of agrarische werkzaamheden? In dergelijke gevallen staan uw voertuigen nog meer aan impactvolle omstandigheden bloot dan in geval van een gemiddelde particuliere bestuurder.

Laat al uw velgen echter opknappen door Meulendijks en u waarborgt dat uw rollend materieel aanzienlijk langer meegaat en voortdurend efficiënt blijft functioneren.

Vraag direct een offerte op wanneer u geïnteresseerd bent.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.