Velgen laten richten

Lichtmetalen velgen bieden diverse voordelen. Door de grote mate van stijfheid zijn ze minder gevoelig voor trillingen en disbalans. Ze zijn zeer vormvast en dat levert prettigere rijprestaties op. De betere prestaties op het gebied van warmteafvoer zorgen ervoor dat de banden bovendien koeler blijven en langer meegaan. Door harde impact kunnen de velgen echter beschadigd raken en vervormen. Geen nood want Meulendijks kan uw velgen repareren en kan uw velgen richten.

Een velg richten wanneer deze is vervormd door impact met een drempel, stoeprand of kuil, betekent dat wij m.b.v. een uiterst nauwkeurige sensor de afwijkingen tot op de millimeter nauwkeurig vaststellen. Vervolgens zullen wij de velg d.m.v. een hydraulische pers terug dwingen in de juiste vorm. Dit is alleen mogelijk wanneer het in combinatie is met het poedercoaten van velgen. Meulendijks kan uw velgen richten voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Kosten velgen richten en lakken

Afgezien van het vormtechnisch herstel zal Meulendijks ook zorg dragen voor het oppervlakteherstel van de velg door deze al dan niet te stralen, te schooperen en evt. 3 laags te poedercoaten. De specifieke karakteristieken van de velg die wij mij moeten richten en lakken bepalen de prijs. Een velg richten en lakken brengt kosten met zich mee en de hoogte daarvan is o.a. afhankelijk van:

  • Het formaat van de velg in inches;
  • Het al dan niet speciale karakter van de poederkleuren;
  • De omvang van de schade aan de velg;

Wees echter niet te afkerig van de kosten die velgen richten met zich meebrengt. Wacht u namelijk te lang met herstelwerkzaamheden dan kan dat de remweg namelijk verslechteren. De trillingen kunnen bovendien extra slijtage veroorzaken t.a.v. schokdempers en banden. Dergelijke calamiteiten, die kosten pas veel geld!

Velgen poedercoaten via Meulendijks in Helmond

Meulendijks is specialist in totale velgenreparatie. Ook een motor velg kunnen wij voor u richten. Wanneer wij onze reparatiewerkzaamheden voor u doorgevoerd hebben kunt u weer veilig en efficiënt de weg op. En natuurlijk met een fraai aanblik op uw voertuig.

Wacht niet te lang met uw velgen laten richten maar maak er werk van!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.