Velgen laten repareren

Wanneer er sprake is van velgschade dan is velgen repareren dikwijls zeer verstandig. Onder andere stoeprand- en steenslagschades maken het metaal waaruit de velg is vervaardigd immers kwetsbaar voor corrosie.

Door middel van de techniek van poedercoaten kant opnieuw een sterkere beschermingslaag op de velg worden aangebracht. Roestvorming en nieuwe beschadigingen krijgen dan geen kans meer om zich te manifesteren en de velg te verzwakken of te ontsieren. Zeker wanneer u rollend materieel omwille van beroepsmatige doeleinden gebruikt, dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw voertuigen in optimale staat blijven verkeren.

De velgen van vrachtwagens of tractoren laten repareren die in extreme omstandigheden en onder zware belasting dienen te functioneren: dat is dan ook een verstandige keuze.

Velgen repareren: welke kosten brengt dat met zich mee?

De kosten voor velgen reparatie door Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. zijn afhankelijk van een aantal factoren. Een velg repareren brengt hogere kosten met zich mee naarmate:

  • De omvang van de velg in inches toeneemt;
  • Er speciale kleuren zoals ‘blackchrome’ moeten worden toegepast;
  • Er al dan niet bandendemontage en reparatie aan de velgen plaats moet vinden;

Meulendijks is zeer ervaren in dergelijke herstelwerkzaamheden. U kunt ons met een gerust hart al uw verschillende soorten velgen laten repareren. Wist u bijvoorbeeld dat wij ook velgen repareren van scooters en motoren?

Velgen reparatie tegen beperkte kosten

Meulendijks beschikt over uitgekiende werkprocessen die leiden tot een hoogwaardig resultaat bij relatief beperkte inspanningen. Dat waarborgt dat een velg repareren voor u beperkte kosten met zich meebrengt.

Voor het beste resultaat kunnen wij uw velgen ontlakken, stralen, schooperen en 3 laags poedercoaten inclusief blanke lak. Kiest u voor een 2-laagse coating dan zullen de kosten om uw velgen te repareren lager uitvallen. Let echter wel altijd op de duurzaamheid van het resultaat. Onze medewerkers leggen u graag uit welke kwaliteitsverschillen u mag verwachten bij elke gekozen reparatiebehandeling.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.