Velgen laten opknappen door ze te laten poedercoaten

Beschikt u over aluminium, lichtmetalen of stalen velgen van uw voertuig die gebruiksschade hebben opgelopen? Dat is jammer. Het ziet er niet alleen minder fraai uit maar door de oneffenheden in het metaal is de kans op corrosie ook nog eens een stuk groter. Uiteindelijk kan dat zelfs de stabiliteit aantasten. Laat uw auto velgen derhalve opknappen. En om dat te realiseren ga je natuurlijk naar Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V.

Velgen laten opknappen? Neem contact op met Meulendijks

Bij het opknappen van velgen komt het een en ander kijken. Men moet verstand hebben van verschillende soorten materialen, hun gedragingen en de manier waarop beschadigingen van dat materiaal hersteld kunnen worden. Meulendijks in Helmond is echter de aangewezen partij die iedere velg, hoe beschadigd ook, kan opknappen. Daartoe zorgen wij eerst dat het oppervlak wordt gereinigd en ontdaan van reeds aanwezige corrosie. Vervolgens zullen wij uw auto velgen opknappen door het oppervlak zodanig te bewerken dat een eventuele poedercoating er beter aan hecht. Gedurende het procedé van poedercoaten kan men de velgen dan opknappen door er een egale coatinglaag op aan te brengen die tot in ieder hoekje en gaatje reikt.

Het opknappen van lichtmetalen, stalen en aluminium velgen doet men niet alleen om esthetische (uiterlijke) redenen. Wij van Meulendijks doen het ook voor veel zakelijke klanten die bijvoorbeeld in de landbouw werkzaam zijn en voor transportbedrijven. En er is niet alleen sprake van auto velgen. Ook voor andere soorten rollend materieel zoals tractoren herstellen wij het oppervlak van velgen zodat de aantasting door agressieve externe invloeden wordt verminderd. Op die manier gaat uw materieel ook langer mee.

Wij komen ze zelf halen en brengen

Velgen laten opknappen gaat via Meulendijks wel heel gemakkelijk. Wij kunnen de velgen zelf bij u laten ophalen om ze te reviseren. U kunt dan doorgaan met uw werkzaamheden en wij leveren de velgen na bewerking weer netjes bij u af.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.