Velgen laten opknappen, wat moet dat eigenlijk kosten?

Of u zich nu in uw voertuig verplaatst om privé of om zakelijke redenen; Of het nu gaat om een motorfiets, een personenwagen, een logistiek vervoermiddel of om specialistisch rollend materieel zoals een tractor. Van tijd tot tijd is het uiterst nuttig om de velgen te laten reviseren.

Is er sprake van fors beschadigde, kromme velgen dan is het noodzakelijk om die opnieuw te laten richten. De velg wordt dan weer rond en gelijkmatig gemaakt. Zeker bij wegmaterieel is dat van essentieel belang omdat de band gemakkelijk kan beschadigen wanneer u verzuimt om de velg te laten richten. De kosten van een nieuwe band zijn niet mis en bovendien is het gevaarlijk om met kromme velgen rond te rijden.

Wat zijn de kosten wanneer men velgen wil laten poedercoaten?

Bij Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf BV in Helmond kunt u tegen aantrekkelijke kosten terecht voor het laten richten en poedercoaten van uw velgen. Uw velgen zijn dan weer als nieuw. Om de prijs van de revisie voor u te reduceren hebben wij voor het totale procedé maatwerktooling ontwikkeld waarmee wij snel maar effectief te werk kunnen gaan. Uw kosten ten aanzien van uw velgen poedercoaten worden daardoor sterk gereduceerd.

Het poedercoaten van velgen voorziet de velg van een langdurige, fraaie en bovendien beschermende laag. Zeker wanneer u gebruik maakt van materieel dat in barre omstandigheden functioneert, waarborgt de coating dat velgen langdurig feilloos kunnen functioneren.

Maar het oog wil ook wat

Bent u een autoliefhebber en is het u vooral om de esthetische kant van het spuiten te doen? De kosten van het poedercoaten van uw velgen hangen onder meer samen met de kwaliteit en eigenschappen van de gebruikte verfchemie. In beginsel kunnen wij uw velgen in alle RAL-kleuren poedercoaten. Maar wanneer u de velg wilt laten poedercoaten in een speciale kleur dan is dat tegen meerkosten natuurlijk ook mogelijk. Denk hierbij aan een koninklijk goudkleurig eindresultaat, mat-brons of zijdeglans zwart. Dergelijke kleuren geven uw voertuig extra cachet.

Neem contact met ons op zodat wij alle mogelijkheden voor u op een rijtje kunnen zetten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.