Laat uw velgen opnieuw lakken door Meulendijks

In de loop der tijd raken de velgen van uw voertuig beschadigd, dat is onontkoombaar. Dit geschiedt als gevolg van steenslag of remstof dat zich vastbijt in de velg. Ook is het meestal onvermijdelijk dat u af en toe de zijkant van bijvoorbeeld een stoeprand raakt. Uw stoeprandschade kan door Meulendijks gerepareerd worden wanneer dit in combinatie gedaan wordt met poedercoaten.

Denk hierbij niet alleen aan velgen lakken ten behoeve van een auto. Ook de velgen van zakelijk materieel zijn aan oppervlakteslijtage onderhevig. Menig transportonderneming heeft de velgen van al zijn rollend materieel al wel eens opnieuw door ons laten lakken. Maar wij van Meulendijks in Helmond mogen ook veel landbouwbedrijven tot onze klantenkring rekenen die regelmatig de velgen laten lakken van hun landbouwvoertuigen.

Poedercoaten of lakken: Meulendijks doet het

Wanneer velgen beschadigd raken ziet dat er onaantrekkelijk uit. Als gevolg van de beschadiging kan er echter na verloop van tijd ook nog oxidatie plaatsvinden. Zowel vanuit esthetische als vanuit functionele overwegingen is het daarom verstandig om velgen te laten lakken wanneer ze beschadigd zijn.

Poedercoaten is daarbij t.o.v. reguliere vormen van lakken een superieure oppervlaktebewerkingsvorm. Door velgen opnieuw te laten lakken middels het procedé van poedercoaten, zorgt u er namelijk voor dat ze als gevolg van een speciaal elektromagnetisch procedé in alle hoekjes en gaatjes van een hoogwaardige en egale verflaag worden voorzien.

Meulendijks is begaan met de kwaliteit van uw materieel

Of u nu kiest voor poedercoaten of andere vormen van lakken, uw velgen zijn bij ons in goede handen. Tegen een geringe meerprijs zijn wij graag bereid om de velgen bij u op te halen en na verwerking weer bij u af te leveren.

Neem contact met ons op wanneer u interesse heeft om uw velgen (opnieuw) te laten lakken.