Stoeprandschade velgen laten verwijderen tegen beperkte kosten

Helaas gebeurt dit soort schade snel. U heeft bij het insturen met de velg van uw auto de stoeprand geraakt. Soms is dat net even ongelukkig en ontstaat door zo’n minimale ‘botsing’ toch aanzienlijke stoeprandschade aan de velg. Het lastige is dat men niet altijd voelt wanneer men met de wielen dicht langs de stoeprand rijdt. Door het ronddraaiende wiel kan echter flink wat schade aan de velg ontstaan. Gelukkig kunt u bij Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. terecht voor het herstellen van stoeprandschade tegen een eerlijke prijs. Het herstellen van stoeprandschade is alleen mogelijk in combinatie met poedercoaten.

Reparatie van velgen bij stoeprandschade in combinatie met poedercoaten

Stoeprandschade aan uw velg of velgen is vaak relatief oppervlakkig. Het ziet er beginsel niet fraai uit en wellicht stoort u zich daaraan. En dus is er sowieso een reden om deze schade te laten repareren.

Maar wanneer u verkiest om dat niet te doen dan kan de stoeprandschade op lange termijn weldegelijk voor serieuze problemen zorgen. Door deze schade ontstaan namelijk plekken waar zich corrosie (roestvorming) kan manifesteren. Dat tast op den duur zelfs de kwaliteit en stevigheid van de velgen aan. In geval van particuliere auto’s zijn de consequenties daarvan aanvankelijk wellicht beperkt. Maar wat als u veel kilometers maakt in het voertuig, u een taxibedrijf heeft of wellicht een transportbedrijf? De noodzaak om uw velgen op den duur als gevolg van stoeprandschade te vervangen gaat u dan veel geld kosten. Laat een door stoeprandschade aangetaste velg daarom snel repareren via Meulendijks.

Wij halen en brengen

Meulendijks is in staat om stoeprandschade aan uw velgen op vakkundige wijze te herstellen. Wij hebben hier zelfs een speciale service voor ontwikkeld. Wellicht wilt u doorwerken en heeft u helemaal geen tijd om langs te komen. In dat geval komen wij de velgen die wij moeten repraren voor een kleine meerprijs ophalen. We repareren ze vakkundig en brengen ze ook weer bij u terug.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.