Over de prijs van velgen poedercoating

In de praktijk liggen er uiteenlopende redenen aan ten grondslag waarom iemand er voor kiest om een poedercoating op de velgen van zijn / haar voertuig te laten aanbrengen. Dat kan om esthetische redenen zijn maar ook met het oog op financiële motieven. Laat u het na om de velgen van uw rollend materieel te voorzien van een beschermende poedercoating, dan kan u dat namelijk op termijn veel geld gaan kosten. Meulendijks in Helmond, specialist op het gebied van stralen en coaten legt u graag uit waarom.

Hoe kan een poedercoating ervoor zorgen dat u kosten bespaart?

In de praktijk wenden veel ondernemingen zich tot ons die afhankelijk zijn van het gebruik van kostbaar rollend materieel. Daarbij kan het gaan om logistieke voertuigen maar ook om werkmaterieel dat wordt toegepast in (land)bouwomgevingen. De velgen van dergelijke voertuigen worden dagelijks zeer zwaar belast. Als gevolg van steenslag, krassen en agressieve milieus ontstaat corrosie die net zo lang inwerkt op de velg totdat die instabiel worden en kromming ondergaat. De kosten voor het volledig vervangen van velgen zijn aanzienlijk. Goede conservering van de beschermlaag op de velg is daarom essentieel en werkt kosten besparend. Het beste advies is om een poedercoating op uw velgen aan te laten brengen.

Kosten besparen betekent soms juist net wat extra’s investeren

Bent u benieuwd naar onze poedercoating prijs? De prijs voor het behandelen van uw velgen is bij ons afhankelijk van een aantal factoren:

  • Het gewenste procedé (enkel coaten of ook ontlakken en stralen);
  • De omvang van de velg in inches;
  • De kleurselectie (standaard of juist speciale kleuren);

In geval van gebruikte velgen is het bijwerken van lichte schades in onze poedercoating prijs inbegrepen.

Zowel voor personenwagens als voor vrachtwagens hanteren wij standaardprijzen al naar gelang uw keuzes t.a.v. bovengenoemde factoren. Aangezien er op het gebied van tractorvelgen sprake is van grote variaties in omvang en vorm, verzoeken wij u om t.a.v. het toepassen van een poedercoating op dergelijke velgen, altijd een prijsaanvraag op maat in te dienen bij ons.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.