Poederlakken van velgen

Of het nu om de velgen gaat van uw trotse privévoertuig of dat u als ondernemer uw rollende materieel duurzaam wilt beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het poederlakken van velgen is in beide gevallen een zeer goede optie in onze opinie.

Velgen poederlakken doen wij van Meulendijks BV voor u in alle soorten RAL-kleuren tegen een aantrekkelijke prijs. Uw velgen voorzien van speciale kleuren is iets kostbaarder maar kan vanzelfsprekend ook. Uw smaak is ten alle tijden leidend. Wij beschikken over de expertise om te coaten in zeer veel uiteenlopende kleuren en afwerkingsvarianten, variërend van mat tot glanzend. Een greep uit de toegepaste kleurstellingen van de door ons in het verleden reeds uitgevoerde projecten:

– Stijlvol matt brons;
– Goud met blanke lak voor een exclusieve look;
– Extra matt zwart;
– Opvallend fluorescerend oranje;
– Antraciet matt;

Velgen poederlakken: onze prijs

De prijsopbouw die Meulendijks Straal- en coatingspecialist in Helmond hanteert is afhankelijk van een aantal factoren:

  • Velgomvang;
  • Kleurkeuze (standaard of speciaal);
  • Gewenste voorbehandeling;

Wij hanteren standaardprijzen voor personenauto’s en vrachtwagens en dergelijke. Velgen poederlakken kent bij ons een vaste prijs al naar gelang de gekozen variabelen. Voor het poederlakken van landbouwmaterieel zoals de velgen van tractoren geven wij maatwerkprijzen af, al naar gelang de karakteristieken en de omvang van de velg. In de praktijk zijn de variaties t.a.v. de velgen bij dergelijk materieel namelijk erg groot. Echter ook voor tractoren en bouwgerelateerde voertuigen geldt dat poederlakken van velgen een zeer interessante optie is om het materieel langdurig te beschermen tegen de agressieve milieus waarin het continu operationeel is.

Uniek en beschermend

Door uw velgen te laten poederlakken kunt u uw voertuig van een uniek karakter voorzien. Tegelijkertijd zorgt onze kwaliteitscoating ervoor dat uw velg ook nog eens duurzaam beschermd is. Corrosie heeft geen kans. De deklaag beschermt ook tegen krasvorming en steenslag.

Beschikt u over oude velgen, dan kunt u die een volwaardig tweede leven geven. Alvorens de poederlak door middel van een speciaal en uiterst milieuvriendelijk procedé aan te brengen, zullen wij aangetaste gebieden grondig voorbewerken. Het ontlakken en zandstralen van de velg vergroot de hechtkwaliteit aanzienlijk. Voor de prijs van een door ons behandelde velg koopt u geen nieuwe.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.