Laat uw velgen opnieuw lakken

De velgen van uw voertuig zijn slechts centimeters verwijderd van het wegdek oppervlak waarboven zij met hoge snelheid roteren. Onder andere steenslag en kuilen veroorzaken tijdens het rijden (kleine) beschadigingen. Bovendien zorgen vuil en agressieve vloeistoffen zoals olie, teer en remvloeistof voor chemische inwerking op uw velgen. Door de velgen te laten zandstralen en poederlakken zorgt u dat ze weer als nieuw zijn. Velgen laten lakken is niet alleen nuttig omdat het mooi oogt. U gunt de velg door revisie een 2e leven en waarborgt ook de rijeigenschappen van uw voertuig op langere termijn. Beschadigde velgen kunnen namelijk kromtrekken, hetgeen de slijtage van banden tot gevolg heeft en daardoor het rijgedrag verslechtert.

Waarom zandstralen en poederlakken?

Wilt u uw velgenset compleet laten reviseren, dan is poedercoaten de meest prijsgunstige optie. Wij zijn zeer ervaren in dit procedé en kunnen de kwaliteit van de laklaag volledig waarborgen. Dit voorkomt nieuwe beschadigingen in de toekomst. Poedercoaten geeft de meest duurzame oplossing, zowel qua gebruik als qua levensduur. Het zandstralen wordt gedaan om te zorgen dat oude verfresten geen negatieve invloed hebben op de hechting van de nieuwe laag. 

Wilt u uw velgen opnieuw laten lakken dan kunt u overigens ook kiezen voor een handmatig gespoten eindlaag. Dat is wat duurder maar door de fijnere verfdeeltjes bereikt u daarmee een hogere glansgraad. Wij combineren deze afwerking altijd met een gepoedercoate primerlaag om toch de levensduur van de complete deklaag te kunnen waarborgen.

Een representatief en bovendien functioneel voertuig

Velgen periodiek opnieuw laten lakken kent vele voordelen. Of u nu particulier of zakelijk voertuigeigenaar bent, van een fraaie velg gaat een representatieve waarde uit. Daar komt u goed mee voor de dag. Preventief reviseren d.m.v. poederlakken beperkt de kosten voor reparatie of volledige vervanging in de toekomst. Gebruikt u rollend materieel in extreem agressieve omstandigheden zoals in de landbouw, dan is het van nog groter belang om de continue velgkwaliteit te peilen en te waarborgen. Gebroken of gekneusde velgen leiden immers dikwijls tot gevolgschade met lange stilstand en dus gederfde productiviteit tot gevolg.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.