Laat uw scooter velgen coaten

Het is mogelijk om een scooter velg in nagenoeg iedere wenselijk kleur te laten coaten. Dat zorgt voor een aanzienlijke esthetische verbetering. Er is sprake van een groot aantal kleuropties en afwerkingsstijlen. Dat waarborgt dat de velgen weer als nieuw ogen en ze zullen glanzen als nooit tevoren. Door te kiezen voor bijzondere kleurstellingen krijgt de scooter bovendien een unieke uitstraling die gezien mag worden.

Maar er zijn meer goede redenen om scooter velgen te laten poedercoaten dan alleen het verbeteren van het uiterlijk van het vervoermiddel.

Scooter velg poedercoaten: voor Meulendijks een peulenschil

Scooter velgen laten poedercoaten biedt diverse voordelen die zeker opwegen tegen de prijs die men voor het reviseren van de velgen betaalt. De poedercoatlak is namelijk niet alleen fraai om te zien, maar biedt ook duurzame bescherming aan het metaal waaruit de velg is vervaardigd. De scooter velg wordt beschermd tegen agressieve omstandigheden. Poedercoaten leidt tot een extreem robuuste beschermlaag. Op die manier betaalt u in uiterlijke zin niet de prijs van beschadiging a.g.v. steenslag, de inwerking van teervloeistoffen, etc. Uw velgen zullen blijven glanzen.

Aan een scooter velg poedercoaten zijn ook praktische voordelen verbonden. Want de laklaag is vuilafstotend en bovendien zeer gemakkelijk te reinigen. Dat scheelt onderhoudstijd. Ook de uniformiteit van de coatinglaag zonder druipen of strepen is waarom veel mensen het poedercoaten als oppervlaktebehandelmethode prijzen.

Voor zowel veiligheid als esthetiek

Hedendaagse scooter velgen zijn zo ontworpen dat ze sterk maar licht van gewicht zijn. Dat zorgt voor gemakkelijkere beheersing van het voertuig, voor een lager verbruik en een betere wendbaarheid. Het is daarbij echter essentieel dat de kwaliteit van de intrinsieke velg gewaarborgd wordt. Velgen poedercoaten draagt bij aan die kwaliteit en zorgt ervoor dat corrosie de velg niet aantast en dat deze langdurig stabiel en belastbaar blijft.

Neem gerust contact op met ons voor de prijzen ten aanzien van het coaten van úw scootervelgen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.