Velgen poedercoaten? Dat kan hier!

Als autoliefhebber of bestuurder van een ander type voertuig met velgen zoals een motor of tractor, wilt u zich wellicht onderscheiden van anderen. U kunt uw velgen natuurlijk laten kleuren in de fabriekskleuren, maar het is ook mogelijk om de velgen in andere kleuren te laten poedercoaten. Kleuren die aansluiten bij uw smaak, bij uw persoon of wellicht bij uw bedrijfskarakteristieken. Zo krijgt ieder voertuig de eigenheid die u ermee wilt uitstralen en die herkenning oproept bij anderen.

Zijn de wielen van uw voertuig in erbarmelijke staat? Heeft u stoeprandschade opgelopen en is het proces van corrosie in werking getreden? Laat uw velgen vandaag nog repareren en een nieuwe kleur geven. Wij van Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. bieden een complete dienstverlening aan ten behoeve van velgconservering. Gun uw velgen een 2e leven!

Velgen kleuren o.b.v. poedercoaten tegen een aantrekkelijke prijs

De totaalprijs voor revisie van velgen hangt af van het formaat van de velg, het type voertuig en van de mate van noodzakelijk schadeherstel. Wanneer wij de velg alleen hoeven te kleuren omdat deze in optimale staat is, kunt u toch nog kiezen uit standaard en speciale poedercoat kleuren. De laatstgenoemde categorie kent een meerprijs.

Voorbeelden van kleuren die wij kunnen toepassen t.b.v. het poedercoaten van een velg zijn:

  • Black Chrome met blanke lak
  • Standaard zilver
  • Hoogglans zwart
  • Keizerlijk goud

Het is mogelijk om in alle RAL-kleuren te poedercoaten. Het aantal velgen en de karakteristieken daarvan zijn bepalend voor de prijs. Neem direct contact met ons op om een offerte te ontvangen.

Maar het oog wil ook wat

Bent u een autoliefhebber en is het u vooral om de esthetische kant van het spuiten te doen? De kosten van het poedercoaten van uw velgen hangen onder meer samen met de kwaliteit en eigenschappen van de gebruikte verfchemie. In beginsel kunnen wij uw velgen in alle RAL-kleuren poedercoaten. Maar wanneer u de velg wilt laten poedercoaten in een speciale kleur dan is dat tegen meerkosten natuurlijk ook mogelijk. Denk hierbij aan een koninklijk goudkleurig eindresultaat, mat-brons of zijdeglans zwart. Dergelijke kleuren geven uw voertuig extra cachet.

Neem contact met ons op zodat wij alle mogelijkheden voor u op een rijtje kunnen zetten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.