Auto velgen poedercoaten bespaart onderhoudskosten

Laat u door ons een poedercoating op de velgen van uw voertuig aanbrengen, dan zorgt dat voor een duurzame afwerking. Daardoor wordt de velg veel minder aangetast door extreme invloeden van het weer en van het asfalt. De verminderde mate van slijtage en schade die daar het gevolg van is, betekent dat u langer door kunt rijden met dezelfde velgenset. En dat leidt dus tot kostenbesparing, doordat u niet of veel minder frequent hoeft te repareren of te vervangen.

Auto velgen poedercoaten leidt tot een veel langere levensduur van de velgen. Bovendien zien de velgen er langdurig fraai uit. Daar geeft u ook nog eens uw visitekaartje mee af!

Hoe gaat het poedercoaten van een auto velg in zijn werking?

Het aanbrengen van een poedercoating is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld het proces van natlakken, een zeer efficiënte afwerkingsmethode. In een speciale installatie wordt het poedermateriaal elektrostatisch geladen waardoor het automatisch wordt aangetrokken door het materiaal waaruit de velg is vervaardigd. Bij autovelgen poedercoaten krijgt men daardoor een uitmuntend oppervlakteresultaat en dat bovendien over de volle oppervlakte van de velg, zelfs tot in kleine hoekjes en (bout)gaatjes.

Wanneer wij auto velgen poedercoaten dat realiseren wij de hechting in een speciale oven die de poedercoating aan het oppervlak versmelt. Dat waarborgt de duurzaamheid en kwaliteit. 

Ons aanbod

Laat u auto velgen poedercoaten bij Meulendijks, dan zijn de prijzen afhankelijk van een aantal factoren:

  • De omvang van de velg: 13 t/m 18; 19 t/m 21 of 22 of meer inch;
  • De keuze voor standaard RAL-kleuren of meer complexe, samengestelde kleuren met speciale oppervlakte-effecten;
  • De eventuele aanwezigheid van bovenmatige schades die moeten worden weggewerkt.

Afgezien van auto velgen kunt u ook velgen van andere voertuigen bij ons laten poedercoaten, zoals die van scooters of motoren. En beschikt u over rollend materieel dat wordt toegepast in extreme omstandigheden, zoals tractoren en graafmachines? Onze coatings waarborgen ook daar duurzame functionaliteit.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.