Motor velgen richten en poedercoaten

Heeft uw motor velgschade opgelopen, bijvoorbeeld doordat er tijdens de rit harde impact is geweest met een object? Met de stoeprand bijvoorbeeld of zag u een verkeersdrempel over het hoofd! Hopelijk bent u zelf ongedeerd gebleven, want dergelijke schades gaan veelal gepaard met een lelijke val. Bovendien is er vrijwel altijd sprake van de noodzaak tot reparatie omdat de velg(en) in zo’n geval vaak verbogen zijn. Het is dan allereerst essentieel dat wij de motorvelgen wederom voor u (laten) richten.

Het richten van een motorvelg na schade is essentieel. Als de velg krom is, is het wiel niet langer perfect rond en kan dit zelfs gevaarlijk zijn. Motormateriaal dat niet in goede staat is, kan zelfs je leven kosten.

Motorfiets velgen poedercoaten

Door een motorvelg na schade direct te laten richten, bespaart u gevolgkosten zoals banden die a.g.v. de kromme velg beschadigd kunnen raken. U weet vast dat nieuwe banden niet goedkoop zijn. Afgezien van krommingen en verbuigingen is er bovendien vaak schade die moet worden weggeschuurd. Niet alleen ziet een bekraste velg er namelijk lelijk uit, maar door de krassen zal zich ook sneller corrosie manifesteren. Om dat te voorkomen kunnen wij uw motor velgen na revisie coaten door deze handmatig te spuiten of te poedercoaten.

Bij het poedercoaten van motorvelgen hanteren wij veelal een methode waarbij we de velgen eerst stralen en vervolgens voorzien van een 3-laagse coating inclusief blanke lak. Daardoor ziet de velg er niet alleen weer tiptop uit. Door de motorvelgen te coaten worden deze ook weer extra beschermd tegen weersomstandigheden, agressieve vloeistoffen en krassen.

Een uitstekend resultaat

U kunt bij ons alleen motorvelgen laten richten wanneer u ervoor kiest om de motorvelg vervolgens ook te laten poedercoaten. De kosten voor u zijn afhankelijk van de mate van te herstellen beschadiging, de maatvoeringen van de velg en de specifieke kleuren waarvoor u kiest.

Met behulp van onze vakmensen en partners op automotive gebied, waarborgen wij een in esthetisch en functioneel opzicht optimaal resultaat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.